MEZUN İZLEME FORMU

Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezun İzleme Formu, mezun olan öğrencilerin kariyer gelişimini takip etmek ve değerlendirmek amacıyla oluşturulmuştur. Mezunların kariyer yolculuklarını izleyerek, hangi sektörlerde çalıştıklarını, hangi pozisyonlarda olduklarını ve kariyer gelişmelerini gözlemleyerek eğitim kalitesini değerlendirmek için hazırlanmıştır. Aynı zamanda, mezunların istihdam durumu hakkında veri toplayarak, iş dünyasındaki talepleri anlamak ve işgücü piyasası analizi yapmak için kullanılabilir. Bu sayede, eğitim kurumları, öğrenciler ve iş dünyası arasındaki işbirliğini güçlendirerek, hem mezunların hem de iş dünyasının ihtiyaçlarına daha etkili bir şekilde yanıt verebilir.

01.03.2024 51

MEZUN İZLEME FORMUNA AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ:

BAĞLANTI